Fem anledningar till att skaffa barnvakt nu

Ditt barn är din skatt. Du vill finnas till hands och vara nära på alla sätt möjliga. Men glöm inte dina egna behov! Som förälder är det lätt att få dåligt samvete så fort man tar hjälp utifrån. Man ser det som en svaghet istället för en styrka. myNanny vill finnas där för dig, genom att finnas för ditt barn, redan från tidig ålder. Låt oss hjälpa dig!

1. Vi avlastar från tidig ålder

Som förälder är du under stor press. Det är lätt att inta rollen som superhjälte och bara köra på. Men det är inte hållbart i längden. Även superhjältar behöver sina pauser. myNanny kan avlasta dig och ditt barn från tidig ålder. Vi har barnvakter som kan hantera barn som bara är ett par veckor eller månader gamla. Våra barnvakter har en gedigen utbildning och är noggrant utvalda. Vi gör alltid bakgrundskoll och intervjuer innan vi anställer.

2. Vi väljer en barnvakt som kan möta just dina behov

Trygghet är viktigt för att man ska våga lämna sitt barn till en annan människa. Det vet vi. Därför ser vi till att du får träffa din utvalda barnvakt till ett första kostnadsfritt möte och känna av om personkemin stämmer överens. Känns det inte bra så hittar vi någon ny. Vi har ett stort nätverk av noggrant utvalda barnvakter som kan möta just dina behov.

3. Vi skapar mervärde för dig och ditt barn

Vi vidareutbildar våra barnvakter med jämna mellanrum för att de ska kunna skapa mervärde för dig och ditt barn. När man är förälder 24/7 är det lätt att hamna i samma mönster och tappa inspiration. Då kan det hjälpa att få en annan människas perspektiv på saker och ting. Någon som kan komma med nya idéer, leka med dina barn på ett annat sätt och tillföra mervärde.

4. Bli den förälder du själv vill vara

För att vara en bra förälder behöver du uppfylla dina egna basala behov av sömn, mat och återhämtning. Om du inte tillgodoser dessa viktiga behov så kan du inte vara ditt bästa jag. Det är inte ett misslyckande. Alla föräldrar hamnar ibland i svackor. Det viktiga är hur vi agerar i dessa situationer. Biter du ihop och låtsas att allt är bra eller ber du om hjälp?

5. Du är värd balans i livet

Ge dina barn möjlighet att få möta en annan människa som vill dem väl och kan tillföra värde i deras liv. Och ge samtidigt dig själv en möjlighet till återhämtning och balans i livet. Det viktigaste för ett barn är att föräldrarna mår bra. Och det är din uppgift att se till att du gör det.

Facebook

Här hittar du oss

----------------------------ANNONS-----------------------------