Nr 4 december 2018

Vi hänger kulor i grenen

Jag har inga särskilda traditioner. Inga stora ambitioner eller krav att det ska vara på ett visst sätt. Sedan jag träffade min man så har vi firat jul på olika sätt och alla sätt har varit bra. Olika men bra. I år har vi bestämt oss för en lugn jul. Med julmusik, glögg och god mat. Men i stillhet. Året som gått har varit minst sagt intensivt. Vi håller på att renovera Familjeträdets kursgård och det har varit ett projekt som tagit kraft och energi även om det också varit otroligt kul och givande. Vi är i sluttampen på renoveringen och då tillåter vi oss att landa i lugnet under några dagar för att sedan färdigställa och starta upp en mer omfattande verksamhet. Vi längtar!!

Under 2018 startade vi också Bonusmaman Magazine och gick ut hårt med att släppa ett nummer varje månad under de första tre månaderna. Nu har vi landat även här. Från och med 2019 kommer vi att släppa fyra nummer. I mars, juni, september och december. Det känns bra att ha kommit till ett beslut. Att ha energi till magasinet och att ge allt för att ni ska få ett magasin med kvalitet och ett bra innehåll.

I detta nummer har vi allt från julstress, tips på hur du summerar året, hundens betydelse, Tabita och den sociala skammen, att ta itu med träningen och hur det är när livet inte blir som vi tänkt oss. Detta är bara några få av de teman vi har i nr 4. Så sätt dig tillbaka. Ta en kopp kaffe eller the och njut av din läsning.

Vi tar gärna emot idéer och tankar på vad du vill läsa om. Du är viktigast för oss. Har du frågor du vill ha svar på? Har du tankar du vill dela med dig av? Vill du annonsera i något nummer? Maila mig på info@bonusmaman.com.

Vi på Bonusmaman Magazine önskar er läsare en riktigt God jul och Ett Gott Nytt År!!

Stina Pettersson
Grundare och ansvarig utgivare


______________________________________________________________________

Stina Pettersson

Thomas Pettersson

Aryel Walett