Nr 8


Stina & Thomas Pettersson

Hej där kära läsare!
Nu är det så igen. Julen står för dörren och förväntningarna stiger i takt med allt som ska hinnas med. En tid som är viktig för familjen. Barnen. Och även föräldrarna. En tid då det kan vara av stor vikt att sakta ner, andas och låta det bli som det blir.

Jag har fått äran att välkomna er till detta nummer av Bonusmaman Magazine som är fylld av krönikor med teman som föräldraskap, vad som kan hända när pappa får barn med sin nya tjej, hur stress påverkar vår förmåga att välja sunda matvanor och hur det kan vara att leva som ensamstående mamma. Du kan även läsa om medberoende och lite här och där hittar du erbjudanden och inte minst Årets Julklapp hos Familjeträdet!

Vi välkomnar en ny krönikör som skriver om ett alltid lika hett ämne: Sex! Nytt är också att du kan prenumerera på "Stinas Bonustips" och i just detta nummer är du med i utlottningen av fina grejjer när du registrerar dig!

Vad önskar du dig av 2020? Kanske behöver du först göra en sammanfattning och ett avslut med detta år så att du kan rikta din energi där den behövs bäst inför det nya året. Det är väl ändå häftigt hur varje nyår känns magiskt. Som att vi just på den tröskeln tar nya tag, skriver ner vad vi önskar ska hända, plitar på "visionboards" och siktar mot stjärnorna. Eller så upplever du det på ett helt annat sätt. Och det är ju det som är så underbart. Att vi får vara olika. Tänka, tycka och uttrycka oss på vårt personliga sätt. Då är vi ju som goast. Precis som vi är och är ämnade att vara.

Jag vill avsluta med att tacka Stina och Thomas (du vet, de som står bakom detta magasin 😉 ) för ett fantastiskt gott, inspirerande och utvecklande samarbete! Ni är baske mig några av de mest driftiga människor jag träffat på! <3

Med det önskar jag dig och de dina en riktigt God Jul med allt vad ni önskar! Kom ihåg kvalitetstid. Lyssna till varandra. Var närvarande. Just denna jul kommer aldrig åter.

Aryel Walett
Administratör och krönikör


______________________________________________________________________

Önskar Stina, Thomas och Aryel