Nr 1 Juli

Äntligen ett magasin för dig som lever i en bonusfamilj!!!


"Vill du gå snabbt, gå ensam. Vill du gå långt, gå tillsammans."


Välkommen till Bonusmaman!

En idé, som blir en dröm, som blir en verklighet.

Under många år har jag arbetar med bonusfamiljer på olika sätt och nu utvecklar vi företaget med en ny gren, ett magasin för bonusfamiljer. Bonusmaman Magazine. Men vi hade inte gjort det om vi inte hade haft hjälp. Thomas Pettersson som är delägare och make, Hans Klaive som gjorde logotypen och Aryel Walett som gjort det magiska arbetet med sidan och skrivit krönika, Ida Therén som gjort intervjuerna. Så underbart med engagerade människor som vet känslan av att följa sin dröm. Den 15 juli släpper vi första numret av Bonusmaman. Hoppas du gillar det! Om du gör det sprid det till andra. Gillar du inte den, säg det till oss. 

JAG däremot är grymt taggad, nervös som f-n, superglad, stolt och lite lite rädd för vad ni ska tycka. Jag gillar ju så klart sidan och vill att ni ska känna att ni har nytta av den. Som bonusförälder. Som bonusmormor och bonusfarfar. Som professionell för att öka förståelsen. Som vän för att kunna stötta. Som barn för att veta att du är inte ensam om dina tankar och funderingar.

Här är vårt varför

Att leva i en bonusfamilj är inte enkelt. Det är faktiskt några av de mest komplicerade relationer man kan tänka sig. Olika förväntningar, roller och krav som påverkar oss på olika sätt.

Vi tycker att det saknats ett magasin på marknaden som riktar sig till just bonusfamiljer och med den erfarenhet vi har så kände vi att det var dags. Här kommer första numret av vårt e-magasin för bonusfamiljen.

Vår vision är att vi vill sprida hur det kan vara att leva i bonusfamiljer. Dela erfarenheter, utmaningar och goda exempel från olika familjer och personers situationer.

Vårt mål är att öka förståelsen av att leva i bonusfamiljer och samtidigt göra det lättare att våga prata om de utmaningar det innebär att vara bonusförälder och bonusbarn.

Magasinet är ett gratismagasin. Vi fortsätter utveckla det och hoppas att du vill hänga med på vägen.

I magasinet kommer du att hitta intervjuer, krönikor, frågespalter m.m. som vi hoppas kommer att underlätta för dig och din bonusfamiljs vardag.

Är du intresserad av att veta mer om magasinet är du välkommen att höra av dig till info@bonusmaman.com.

Vi tar tacksamt emot tips på familjer eller personer som du tycker borde vara med i vårt magasin.

Stina Pettersson

Thomas Pettersson

Ida Therén

Aryel Walett