Aryel Walett

Tro, hopp och kärlek - Ett Bonusliv!

Med "Tro, hopp och kärlek" samt symbolen för Inre styrka runt halsen.

- Tänk att få förmånen att göra en nystart, att fylla ett tomt blad med det som är du, det du drömmer om, det du älskar och det du vill leva för!

Jo pyttsan. Om någon hade sagt så till mig när jag stod med "skit" (massor av känslor!) upp till knäna hade jag väl varit redo att mörda... 😉 Jag var sargad. Arg. Ledsen. Förtvivlad. Hopplöst förlorad i alla de känslor, gamla som nya, som separationen från mannen i mitt liv väckte upp. Så här med facit i hand, eller ja... i alla fall delar av det... förstår jag mycket väl syftet med min personliga resa genom denna fas i livet.

Att bli helare. Renare. Klokare. Mer medveten om vad man egentligen vill med livet. 

Så tänker jag att varje händelse i människors liv har en uppgift att fylla. När vi inte är medvetna om vilka vi är och vad vi egentligen kan, ska och är ämnade att göra. Eller behöver bli påminda om det som vi innerst inne vet. Att vi har en väg att vandra oavsett vad som händer runtomkring oss - och att det som händer i våra liv har uppdraget att föra oss närmare oss själva. Kan det vara så? Kan det kännas rimligt och meningsfyllt för dig att tänka så? - när du går igenom något tufft. När du tittar på dina faser av utmaningar i ditt liv.

Vem vill du vara i det som händer dig?

"Vem vill jag vara i detta?" är en fråga som har hjälpt mig när hängläppen blivit alltför tung att bära och jag sett mig som ett offer för omständigheter. Frågan påminde mig om det jag vill stå för i mitt liv. Att jag kan välja tankar och förhållningssätt. Ja. det var fruktansvärt jobbigt och omvälvande att gå igenom den senaste av mina livskriser men det var också nödvändigt och lärorikt för min existentiella hälsa. Jag hade tappat bort mig själv. Och jösses behövde jag en ordentlig käftsmäll för att fatta det!? Men det var jag det.

Vi är alla olika, har olika bagage vilka spelar in när livet serverar oss utmaningar, och vi har olika livsvägar med våra personliga och själsliga uppdrag att upptäcka och genomföra.

Nu ska alla göra som jag så blir livet så där fantastiskt....

Nej. Så är det ju förstås inte. 🙂 Men om mina tips, utifrån hur jag gjorde, kan hjälpa dig eller någon annan att få igång energi, tankar och ett livsbejakande flöde inifrån, ja - lite nya perspektiv - så har det jag gått igenom fått ännu ett syfte.

Tipsen kommer nedan i bilder med text till. Jag ber om ursäkt för kvalitén på vissa bilder. 😉

/Aryel


 

Aryel Walett är receptionisten som 1999 sadlade om liv och började tjäna sina medmänniskor på ett annat sätt.

Aryel är tvåbarnsmor, skild två gånger och själv skilsmässobarn, uppvuxen med biologisk mamma och adoptiv/bonuspappa och har erfarenhet av bonussyskon i form av det som på den tiden kallades fosterbarn. Hennes livsväg har fört henne till en punkt där hon är övertygad om att det finns en mening med allt som sker.

Hemsida
Instagram
Facebook
LinkedIn


A N N O N S