Nr 6

Jenny & Micke Gunnarsson

Hej!

För precis ett år sedan pratade jag och min man om att vi skulle vilja ge ut ett e-magasin som riktade sig till alla de människor som lever i eller nära en bonusfamilj. Magasinet skulle vara gratis och tillgängligt för alla. Vi hade en förhoppning om att nå i varje fall några hundra personer. I bästa fall.

Vi visste att behovet var stort av att prata, läsa och diskutera om livet i en bonusfamilj. Vi såg en markant ökning av samtal och mail från personer som behövde vägledning. Det var många som trodde att de var ensamma om situationen och vågade inte prata om det. Det verkade som om det fanns något skamligt i att inte klara av att hantera livet i bonusfamiljen. Och många saknade en omgivning som kunde eller ville förstå. Det fanns en tystnad som vi ville komma åt. Ge dessa människor ett forum som kunde underlätta tillvaron och kanske skapa ett uns av hopp.

Nu har vi gett ut 6 nummer av magasinet och vi börjar närma oss 80 000 klick på våra krönikor och intervjuer. Smaka på den. 80 000 klick!

Inför detta numret har vi breddat innehållet som inte bara innehåller texter som riktar sig enbart till bonusfamiljer. Det finns krönikor och intervjuer som handlar om konsten att överleva i svåra situationer, få det att fungera i relationer samt mycket annat. Det kan vara tips som är allmängiltiga eller specifika. Men det finns en gemensam nämnare. Varje person är unik och har funnit sina egna strategier. Precis som livet i en bonusfamilj.

Vi är så glada över att magasinet verkar fylla en viktig funktion. Vi vill tacka alla krönikörer som vill lägga ned tid för att skapa inlägg i magasinet. Vi vill tacka alla personer som låter sig intervjuas och lägga ned tid på våra frågor. Och vi vill tacka vår administratör och allt i allo, Aryel Walett, som gör det möjligt att magasinet över huvud taget kommer ut var 3:e månad.

Vi önskar alla läsare en riktigt skön sommar. Vi hörs i höst.

Stina Pettersson
Grundare och ansvarig utgivare


Aktivt ledarskap för bonusfamiljen

______________________________________________________________________

Stina Pettersson

Thomas Pettersson

Aryel Walett