Thomas Pettersson

Jag borde vara världens bästa partner! 

Alla kategorier. Tänk så många artiklar och böcker jag har läst för att lyckas i min roll som partner. Jag borde veta allt. Jag borde veta allt om kommunikation. Jag borde veta allt om konsten att lyssna. Jag borde veta allt om konsten att ställa rätt frågor. Jag borde veta allt om låg-affektivt bemötande. Jag borde veta allt om hur jag lyckas få min partner att trivas i mitt sällskap.

Jag borde vara världens bästa partner.


Jag borde vara världens bästa pappa!

Alla kategorier. Tänk så många artiklar och böcker jag har läst för att lyckas i min roll som pappa. Jag vet allt. Jag borde kunna sätta gränser och vara ödmjuk på samma gång. Jag borde veta hur jag ska möta en 3-åring och en tonåring. Jag borde veta hur uppfostran ska gå till. Jag borde veta hur jag ska vara omhändertagande och samtidigt visa att världen inte är farlig.

Jag borde vara världens bästa pappa.


Jag borde vara världens bästa bonuspappa!

Tänk så många artiklar och böcker jag läst om bonusfamiljen. Jag vet allt. Jag borde veta vilka utmaningar det finns. Jag borde veta hur alla problem ska lösas. Jag borde veta vilka utmaningar bonusbarn har.

Jag borde vara världens bästa bonuspappa.


Jag borde vara världens bästa relationsexpert!

Alla kategorier. Jag borde kunna kommunicera med alla. Gamla, unga, män, kvinnor, djur, utomjordingar..  jag borde kunna förhålla mig till alla.

Jag borde vara världens bästa relationsexpert


Men ändå kan det gå så fel. Inte kan det bero på mig. Det måste vara alla artiklar och böcker som har fel. Eller så är det min omgivning det är fel på. Tänk om alla andra kunde ändra på sig, så lätt det vore med relationer.

Thomas Pettersson

Thomas Pettersson arbetar som rektor inom vuxenutbildning. Thomas har mer än 20 års erfarenhet inom ledarskap. Gift med Stina, har två vuxna barn samt en vuxen bonusson.