Aryel Walett

Lättsmält, tjockvispat eller fluffigt utmanande

Hej där,

Vem är du?

Ta någon minut, eller två, och försök svara på den frågan, får du se hur lätt det är.... 😉

Skämt åsido. Ofta tänker vi spontant på vad vi gör, vad vi jobbar med, vilka "roller" vi har och vilka människor vi omger oss av, när vi ska beskriva vilka vi är. Jag är egen företagare, receptionist, mamma och skild..... Hm. Hur roligt låter det?

Jag är en själ, kreatör, en glimt i ögat och en spark i rumpan, energifylld med kärlek till livet och människorna som är nyfikna, hungriga, berörande och inspirerande med sina livshistorier.

Det är mitt svar på frågan vem jag är. Just nu.

Vem är du? Vad brinner du för? Vad drivs du av? Vad är viktigast, när du lägger handen på hjärtat och känner efter. Innerst inne. På riktigt. Jag är nyfiken...


Titeln på denna krönika kan handla om livet...

Lättsmält, tjockvispat eller fluffigt utmanande

...men idag vill jag att det ska handla om dig. Vad du behöver. Vad du vill läsa om?

Jag som frågar är krönikör och administratör, av Bonusmaman Magazine, och jag är nyfiken på dig som läsare, människa och följare. Varför läser du detta magasin? Vad får du med dig? Vad vill du ha mer av? Nedan finns ett kontaktformulär som du kan fylla i och berätta lite mer om dig själv.


Varje människa är sig själv närmast.
Håller du med om det? Det finns ingen annan än du som egentligen vet vad som pågår inom dig. Vilka tankar du tänker. Vilka känslor du känner. Vilken längtan du bär på. Drömmarna du drömmer och dom du gör verklighet av. Inre konflikter. Krokiga tankar. Det där som ingen annan vet... Har vi inte alla det? Tänker jag. Eller är det bara jag?! 😮  😉

Du är egentligen ett magiskt paket av livserfarenhet och livskraft. Det du har varit med om, både bra och mindre bra, har satt sina spår, och du kan välja vad du vill göra med det. Jag ser det som att det finns ett värde i allt. Även det som var, upplevdes, kändes för jävligt. Den energin kan du använda till att göra något bra för dig själv. Som att kicka dig själv framåt när du behöver det. Till exempel. Eller sträcka ut en hand och be om hjälp, om det är vad du behöver.

Sätt dig på en plats där du upplever fullständig harmoni och "känn in" dig själv. Bara var med dig själv en (lång) stund. Andas. Hur är det att vara i din kropp? Vad skulle jag få uppleva om jag stod i dina skor? Hur är din relation med dig själv? Hur påverkar du ditt liv? Är du lika omtänksam om dig själv som du är om andra? Är du lika professionell hemma som du är på jobbet? Vem och vad älskar du, och varför? Vad uppskattar du? Vad behöver du just nu? Jag är nyfiken på dig...

Vad vill du ha ut av livet, och vad vill livet ha ut av dig?

/Aryel


Nu kommer utmaningen, den fluffiga... 😉

Skriv en krönika vet ja!

Temat är Bonusföräldraskap & Bonusfamilj!

Berätta om din erfarenhet, dina farhågor, tankar & frågor och händelser ur verkligheten!

Jag kan inte lova dig att just din krönika publiceras men OM.... så meddelar vi dig genom att skicka dig en länk till webbsidan så att du kan korrekturläsa din egen text innan vi publicerar numret.

Din text skickar du som bifogat word-dokument i mail till info@bonusmaman.com
Bifoga gärna en jpeg-bild (som du äger/har tillåtelse att använda) som vi kan illustrera din krönika med. Vill du vara med på bild så är det välkommet!

Som tack för ditt bidrag får du en personlig inbjudan till vår "Retreat för krönikörer" som kommer att gå av stapeln i höst på Familjeträdets kursgård utanför Ystad där Bonusmaman Magazine har sina rötter.


Nu till din längtan & önskan! Berätta varför du läser Bonusmaman Magazine, vad du vill läsa mer om... 

  Jag godkänner att Bonusmaman Magazine sparar mina uppgifter.


  Aryel Walett är receptionisten som 1999 sadlade om liv och började tjäna sina medmänniskor på ett annat sätt. Idag föreläser hon om inre styrka när livet händer och hjälper individer att lyssna till själen, förstå mer av sitt livsuppdrag och ta fram sin existentiella kraft. Hennes specialitet är att känna in människans energi, greppa det abstrakta och omforma det till något konkret användbar.

  Aryel är tvåbarnsmor, skild två gånger och själv skilsmässobarn, uppvuxen med biologisk mamma och adoptiv/bonuspappa och har erfarenhet av bonussyskon i form av det som på den tiden kallades fosterbarn. Hennes livsväg har fört henne till en punkt där hon är övertygad om att det finns en mening med allt som sker.

  Hemsida
  Instagram
  Facebook
  LinkedIn


  A N N O N S