Familjesplitter


Annons

Familjesplitter är i bästa fall en spännande relationsroman. Innehållsligt är den ett modernt familjedrama, med mamma-pappa-barn – men där det svåra som väldigt många råkar ut för händer: familjen går sönder. I boken, där vi följer kvinnan i familjen, Alicia, ställs många frågor om jämlikhet, barnens bästa, könsroller, att tappa fotfästet – men också om hur är den vettiga hållningen till sexliv som singel efter många års förhållande? Och när förälskelsen drabbar – för det gör den ju kanske plötsligt – hur ska man hantera den med tanke på barn och det egna livet?

Lyssna gratis!
Boken finns på de flesta ställen där ljud- och e-böcker finns. Just nu kan du lyssna och e-läsa gratis på Bookbeat.se. Använd koden familjesplitter så får du en månads fri lyssning (OBS gäller bara nya Bookbeatkunder.)

Lyssna här >>>

Alicia och Niklas lever ett väloljat familjeliv. De har två barn, chefsjobb, sommarhus och matkassar som dyker upp vid ytterdörren. Så slår bomben ner: Niklas är otrogen med en ung kvinna på jobbet.

Chockad och dumpad tvingas Alicia in i varannan-vecka-livet. Det går sådär. Medan Niklas går vidare står Alicia still, krampande kring barnens bästa. Ojämna veckor flyr hon till sommarhuset och ägnar sig åt kryddodling, manshat och tveksamma kärlekshistorier. När hon träffar grannen Floyd, en udda, snygg bank-vd, känns det på allvar.

Men kommer han att vilja lämna sin fru? "Familjesplitter" är en spännande, ärlig roman om tvåsamhet, otrohet, ensamhet och annan jävlighet. Men också om alltings början: den huvudlösa förälskelsen.


"En förbannad roman om kärlek” har Marit Danielsson kallat sin andra roman. Hon debuterade 2018 med Kärleksfallet.

Marit Danielsson brinner för moralfrågor, ord och relationer, inte minst de krångliga. Hon driver Skilsmässopodden med sin partner Magnus Abrahamsson och tillsammans har de givit ut boken "_Lyckligt Skild"_.

Hon har varit kanalchef för Sjuan och TV4 Fakta, ansvarat för Nyhetsmorgon och är nu mediekonsult, bl a med uppdrag som chefredaktör för Vi i villa. "_Kärleksfallet_ " (2018) var hennes skönlitterära debut och hon är en av författarna bakom ljudboksföljetongen "Skilsmässobyrån" som utkom våren 2019. Sommaren 2019 utkommer hennes roman Familjesplitter.


Annons