Johanna Nilsson

En 11 minuters Bonuspaus - för just dig

Johanna Nilsson heter jag. Är tillsammans med Pelle sedan 9 år, sambo sedan nästa lika länge och bonusmamma till två fina grabbar. De var 6 och 8 när vi träffades första gången. Och vips så har de växt om mig och blivit fina tonåringar.

Tänk om…

Tänk om det skulle finnas en alldeles egen slags paus för just precis dig som lever i en bonusfamilj? En paus där du ges möjlighet att stanna upp och landa - tillsammans med dig själv? Precis när och där det passar just dig. En paus anpassad utifrån det här med att leva i en sån där familj som kan kallas för bonus.

… och hur skulle det kännas?

Hur skulle den pausen kännas? Vad skulle den pausen göra för skillnad för dig?...

Vet du vad? Det finns en sån. En paus alldeles speciellt för dig, er och oss alla som just lever i en bonusfamilj av något slag. Jag har nämligen spelat in den. Bra va!

Varmt välkommen…

Så. Varmt välkommen att bromsa in. Stanna upp. Tillsammans med dig själv. Tänk, vilken grej att ge dig själv.

… till en guidad Bonuspaus

Här finns en 11 minuters lugn och vilsam Bonuspaus alldeles speciellt inspelad för just dig. Med mig Johanna som guide. Kan det vara värt att prova? Du är så välkommen att lyssna. Se om det är en paus som passar dig.

Klicka på bilden >

 

… och en stunds reflektion efter om du vill

Och om du vill prova och lyssna på Bonuspausen så kommer här också några frågor som du kan fundera kring i lugn och ro efteråt, om du vill.

  • Vad gav den här pausen dig?
  • Hur känns det?
  • Vad mer tänker och känner du just nu? Vad säger det dig?
  • Vad för slags andra pauser gillar du?
  • Vilken plats vill du ge pauserandet i ditt liv?
  • Vilken skillnad skulle det göra för dig? För andra?
  • Vad kan du göra som nästa steg för att pausera mera?
  • Vilken avslutande fråga skulle du vilja ställa till dig själv nu?

Stort tack att du läst och kanske också till och med tagit chansen och lyssnat på Bonuspausen med mig. Jag hoppas du tyckte om den.

Varma hälsningar Johanna

Johanna bor i Stockholm och driver företaget Pausera där hon arbetar med coaching, handledning och utbildning. Hon har utbildningserfarenhet  inom pedagogik, professionell coaching, Motiverande samtal (MI), projektledning, PREP - friskvård för par samt grupp/ledarskap. Johanna har en fascination för fika och bakning, att våga stanna upp och att ta en välbehövd paus.

Vill du boka Johanna så gå in på www.pausera.se.

 Johanna är även med och driver ICF Coachpodden med syfte att ge röst åt professionell coaching och ICF.

 

 A N N O N S